Shopbox Persondatapolitik

 

1. Definitioner

I disse brugervilkår har følgende termer og udtryk følgende betydning:

1.1. ”Shopbox” “vi”, “os”, ”vore” eller “vores” betyder anpartsselskabet Shopbox ApS, som ejer Shopbox.com samt Shopbox.dk. Shopbox, og som er indregistreret i Danmark under CVR nr. 33964544 med adresse på Rentemestervej 2b, 2400 København NV.

1.2. ”Bruger”, ”brugeren”, ”du”, ”dig” eller ”din” betyder dig som bruger af Shopbox og vores digitale platforme.

1.3. ”Brugervilkår” eller ”brugervilkårene” betyder nærværende brugervilkår, som regulerer retsforholdet mellem kunden og Shopbox.

1.4. ”Kunde” eller ”kunden” betyder brugerens kunde, som har handlet en ydelse eller vare.

1.5. ”Tjeneste”, ”tjenesten” eller ”tjenester” betyder de ydelser, som Shopbox tilbyder brugeren via Shopboxs digitale platforme, heriblandt Point-of-sale løsningen samt kundeklub m.m.

1.6. ”Køb” betyder kundens køb hos brugeren

1.7. ”Værdibevis” betyder det værdibevis, som kunden modtager ved et køb, og som giver kunden ret til at modtage nærmere bestemte varer eller ydelser ved indløsning af værdipapiret i den pågældende butik i overensstemmelse med brugervilkårene.

1.8. ”Digitale platforme” betyder my.shopbox.com, vores mobile applikationer samt vores e-mails.

1.9. ”Registrering” eller ”registrere” betyder kundens registrering af de under punkt 2 angivne oplysninger på vores digitale platform.

 

2. Håndtering af persondata oplysninger

2.1. De data, som Shopbox registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er Shopbox. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

2.2. Shopbox bruger cookies for at kunne genkende dig og lade dig klikke rundt og se de forskellige tilbud og ydelser, uden at du skal logge på. Vi bruger logstatistisk software, men vi kan ikke følge din specifikke færden rundt. Vi bruger det for at kunne se tendenser i, hvordan vores digitale platforme brugers, så vi hele tiden kan gøre dem bedre.

2.3. Hvad er en cookie? Det er en lille tekstfil, som lagres på din computer. Når du kommer tilbage til vores digitale platforme, kigger systemet efter denne fil, og hvis den er der, ved systemet, at du har besøgt os før. Der står ikke personlige oplysninger om dig i denne cookie, og vi kan ikke specifikt spore dig rundt på vores digitale platforme.

2.4. For at kunne levere tjenesteydelser til dig, skal vi kende de oplysninger, som du bliver bedt om at registrere ved brug af vores digitale platforme, jf. punkt 2 ovenfor. Derudover registrerer vi de ændringer, du måtte foretage via din Shopbox konto. Alt sammen for at kunne give dig en bedre service.

2.5. Mens vi har dem liggende, har udvalgte ansatte hos Shopbox adgang til dine oplysninger, og de ligger ikke krypteret. Vi gemmer IKKE oplysninger om dine kreditkortnumre. Vi registrerer IKKE personfølsomme oplysninger om dig. Vi giver IKKE dine oplysninger videre til tredjemand.

2.6. Når du sender oplysninger til os via vores digitale platforme, sker dette via ukrypterede forbindelser. Kun når du betaler online med betalingskort sker dette via en krypteret forbindelse. Ved et køb skal brugeren dele kreditkortoplysninger med vores sikre og krypterede betalingsløsninger gennem Stripe og NETS/TELLER. Shopbox har ikke adgang til disse kreditkortoplysninger, som alene håndteres af Stripe og NETS/TELLER, som er certificeret i Danmark til at behandle disse oplysninger.

2.7. Persondataloven indeholder regler om ret til indsigt, ret til at gøre indsigelse mod en behandling af personoplysninger og ret til i særlige tilfælde at få berigtiget oplysninger. Retten til indsigt indebærer bl.a. en ret for den registrerede til at få oplyst, om der behandles oplysninger vedkommende, hvilke oplysninger der behandles, formålet med behandlingen m.v. Såfremt du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, skal du rette telefonisk eller skriftlig henvendelse til Shopbox.

 

3. Kontaktoplysninger

3.1. Shopbox ApS, Rentemestervej 2b, 2400 København NV – Tlf: 31 13 15 15 – CVR: 33964544, Email: service@shopbox.com